Jumpingfanaat? Wij ook!

Van kinds af aan staat de kerstjumping op onze agenda: eerst als toeschouwer, later als deelnemer en nu als leverancier. Het contact met de organisatie is gebaseerd op jarenlang vertrouwen waardoor het evenement ons bijzonder nauw aan het hart ligt. En, op amper 10 kilometer van de deur, een ware thuismatch. In de Nekkerhal komen naast topatleten van absolute wereldklasse ook fokkers, jonge beloften en gepassioneerde amateurs aan bod. Ons eigenste hoogtepunt is steevast de FEI Jumping World Cup.

De vraag

Wereldbeker waardig.

Er wordt ons gevraagd om hindernismateriaal te leveren voor 2 pistes, alsook warm-up materiaal voor 2 inspringpistes, 2 balkenwagens en 2 platte wagens. Bijkomend leveren we accessoires als lepels, vlaggen, nummers, waterbakken, start / finish, etc.

Voor de hoofdpiste kan de organisatie rekenen op enkele trouwe partners en hun gepersonaliseerde hindernissen. Top Jumps vult aan met oxers, een muur, dubbel- en/of driesprong.

Voor de 2de piste voorzien wij een volledig parcours.

Dit ook voor jouw event?

De oplossing

Balans brengt harmonie.

Voor de aanvang van het evenement, bezorgen we de parcoursbouwers een gedetailleerd overzicht van het materiaal dat zal worden voorzien. We ontzorgen onze klant door de hindernissen meteen op de juiste plaats aan te leveren, onderverdeeld per piste.

De hoofdpiste in Mechelen is eerder smal, we selecteren daarom staanders van 80 of 65 cm breed en opteren steevast voor balken van 300 cm. Zowel op het TV scherm, als in de tribune wil je ruimte creëren en een doolhof effect vermijden.

In het kleurenpallet houden we rekening met de gepersonaliseerde hindernissen die in Mechelen voornamelijk blauw (KBC, Zangersheide, Longines, Poels…) en zwart (BMW, SX…) zijn. We brengen variatie en kijken daarbij enerzijds naar de kerstsfeer en de typische bijhorende kleuren als rood, groen en goud. Anderzijds wagen we ons evenzeer aan a-typische kleurencombinaties.

Ons ultieme doel is altijd om met hoogwaardig materiaal een sportieve uitdaging te creëren voor de ruiters, waarbij ook aan het visuele aspect wordt voldaan.

Wij werken al jaren samen met Top Jumps en zijn zeer blij met de kwaliteit van hun sprongen en het serviceniveau dat we elk jaar opnieuw mogen ervaren.

De sprongen zijn prachtig gemaakt en tillen ons event naar een hoger niveau. Het team van Top Jumps is professioneel, behulpzaam, deskundig en neemt de tijd om onze behoeften te begrijpen. In overleg bezorgen ze de gevraagde hoeveelheden en de juiste looks. Afspraken wat leveringen en ophalen betreffen worden correct nageleefd, alles wordt netjes verpakt en zelfs voorbereid voor elke piste afzonderlijk. Wij kunnen Top Jumps alleen maar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een mooi parcours. Hun producten en service zijn echt top!

Gunter Van Lent
Voorzitter Jumping Mechelen, België

Delen:

Realisaties

Meer van ons werk

Et ridiculus quisque auctor feugiat.

Et ridiculus quisque auctor feugiat.