Verhuur

Ontdek onze uitgebreide verhuuropties voor hindernissen en accessoires. Of u nu een volledig parcours wilt huren of enkele individuele hindernissen nodig heeft, wij bieden flexibele oplossingen voor uw evenement. Maak indruk met hoogwaardig materiaal en geniet van een vlotte en betrouwbare service.

Wat behoort tot de mogelijkheden?

Bij Top Jumps bieden we flexibele verhuurmogelijkheden die aansluiten op uw behoeften. U kunt bij ons terecht voor de huur van complete en ruime parcoursen inclusief accessoires (zoals lepels, vlaggen, nummerset, start/finish, …), warm-up materiaal en karren voor balken en staanders. Zo kan u tijdens uw evenement flexibel parcoursen verbouwen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om individuele hindernissen te huren.

Of u nu behoefte heeft aan een volledig parcours of slechts enkele hindernissen, wij staan klaar om u te voorzien van kwalitatief materiaal voor uw evenement.

Hoe gaan we te werk?

Stap

Opstellen verhuurlijst

Tijdens een gesprek met de organisator, krijgen we vaak carte blanche om een eerste verhuurlijst op te stellen op basis van de locatie en de wensen van de organisatie.

Stap

Overleg parcoursbouwer

Nadien wordt er overlegd met de parcoursbouwer om de afmetingen van de piste, het gewenste springniveau en de ondergrond af te toetsen met de hindernissen.

Stap

Finaliseren details

Tot slot worden de laatste details gefinaliseerd, rekening houdend met eventuele sponsors en hun ontwerp zodat ze voldoende zichtbaarheid hebben in de piste.

Wat met transport?

We zorgen ervoor dat het transport van uw hindernismateriaal zo vlot en efficiënt mogelijk gebeurt. We leveren met een externe transporteur op een afgesproken plaats en tijdstip. Je lost het materiaal zelf en verzamelt alles na het evenement terug op één plaats.

Nadien zorgen wij zelf voor het stapelen en inladen van alle materialen. Zo voorkomen we beschadigingen en zorgen we voor een nauwkeurige inventarisatie. En kan u zich volledig concentreren op het succes van uw evenement.

Wat gebeurt er nadien met de materialen?

Na de verhuur worden al onze materialen zorgvuldig gereinigd en waar nodig bijgewerkt, zodat ze altijd in “Grand Prix”-staat verkeren. Doordat we onze verhuurhindernissen ook als tweedehands aanbieden, is er een constante rotatie en kunnen we regelmatig iets nieuws voorstellen.

Bezoek zeker onze tweedehands sectie om te zien welke materialen beschikbaar zijn voor verkoop.

Ruim assortiment

Wij bieden een breed scala aan verhuurhindernissen, variërend van volledige parcoursen tot enkele hindernissen, inclusief accessoires, warm-up materiaal en transportkarren.

Kwaliteit en variatie

Onze verhuurhindernissen worden zorgvuldig onderhouden, regelmatig bijgewerkt en bieden een constante vernieuwing. U kunt rekenen op hoogwaardige materialen en een gevarieerd aanbod.

Professionele service

We hebben ruime ervaring in de verhuur van hindernissen en staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Ons toegewijde team zorgt voor een vlotte afhandeling en zorgeloze levering.

Realisaties

Meer van ons werk

Haal het beste uit uw evenement.

Samen stellen we een gevarieerd parcours samen, in overleg met de parcoursbouwers en met aandacht voor uw sponsors.