Sponsorhindernissen

Top Jumps ondersteunt bedrijven bij het ontwerpen van opvallende hindernissen binnen het beschikbare budget. Wij bieden uitgebreide begeleiding, zorgen voor een maximale merkuitstraling en ontzorgen u volledig met onze logistieke- en onderhoudsservices.

Evenwicht tussen uitstraling en budget

Onze designers hebben een breed scala aan opties om uw merk optimaal zichtbaar te maken, rekening houdend met uw budget.

De hindernissen komen in vier vormen, van trainingvleugels met gepersonaliseerde elementen, tot competitie staanders met één of meerdere houten platen in of op een aluminium frame. Zelfs 3D behoort tot de mogelijkheden.

Deze verscheidenheid betekent dat er een passende optie is voor elk budget. Ongeacht het gekozen model, garanderen wij een opvallende uitstraling van uw merk en een gelijke hoge kwaliteit voor al onze producten.

All-in service

Het commerciële team neemt alle zorgen weg wanneer het aankomt op het creëren en beheren van uw hindernis. Wij bieden een all-in service waarbij wij u ondersteunen van ontwerp tot uitvoering en daarbuiten.

Dit betekent dat wij u begeleiden bij het ontwerpen voor optimale zichtbaarheid binnen uw budget en rechtstreeks communiceren met organisatoren over technische specificaties.

Daarnaast zorgen wij voor transport, opslag en restauratie van uw hindernis. Uw hindernis blijft in nieuwstaat, klaar voor het volgende evenement.

Stevigheid en grip

Onze staanders worden opgebouwd uit aluminium profielen en watervaste hardhouten platen. De aluminium profielen worden rondom rond aan elkaar gelast (ipv gepuntlast) wat zorgt voor meer stevigheid. Daarenboven zijn ze afgerond waardoor ze een aangenamere grip hebben. Doordat het aluminium eerst gezandstraald en vervolgens gecoat wordt hecht de kleur beter.

Het aluminium van de voeten van de staanders en onderzetstukken is verstevigd (dikkere aluminium) waardoor er minder snel blutsen ontstaan (nadat er bijvoorbeeld een balk op valt). De voeten worden afgewerkt met PVC neuzen en ook bovenaan worden de aluminium profielen voorzien van PVC doppen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze balken zijn vervaardigd uit kruishout, waardoor er geen droogtescheuren ontstaan.

Ze worden oven gedroogd wat ervoor zorgt dat het hout minder krom trekt. Onder de kleuren, die we aan de hand van uw logo bepalen, gaan 1 laag primer en 2 lagen lak schuil.

Doordat elke balk manueel geschilderd wordt, behouden we een nauwgezette controle over de dekking. De verf is een elastische acrylaat topcoat op waterbasis die het hout beschermt tegen weersinvloeden (zon en regen) en waterafstotend is.

4 mogelijkheden, 1 kwaliteit

Verhoog uw merkzichtbaarheid met onze vier soorten sponsorhindernissen. Van een eenvoudige trainingstaander met gepersonaliseerde elementen tot een op maat gemaakte hindernis in 3D – wij hebben de perfecte optie voor elke behoefte en elk budget. Eén constante: onovertroffen kwaliteit.

Training

Training vleugel met gepersonaliseerde onderzetstukken, plank of hek

De staanders meten 60 cm breed op 160 cm hoog. In tegenstelling tot competitie staanders die 80 à 100 cm op 175 cm zijn.

RECHTE vanaf 1.500 euro excl. BTW  (logo incl.)

OXER vanaf 2.100 euro excl. BTW  (logo incl.)

Competitie

Competitie: één enkele houten plaat IN een aluminium frame

De staanders meten 80, 100 of 125 cm breed op 175 cm hoog. De watervaste hardhouten plaat wordt IN het aluminium frame geschoven.

RECHTE vanaf 2.100 euro excl. BTW  (logo incl.)

OXER vanaf 3.100 euro excl. BTW  (logo incl.)

Competition Deluxe

Competitie: dubbele houten plaat OP een aluminium frame

De staanders meten 80, 100 of 125 cm breed op 175 cm hoog. De watervaste hardhouten platen worden OP het aluminium frame bevestigd.

RECHTE vanaf 2.700 euro excl. BTW  (logo incl.)

OXER vanaf 4.500 euro excl. BTW  (logo incl.)

Grand-Prix

Competitie: 3D of andere (niet altijd gebaseerd op aluminium frame)

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het ontwerp en dus enkel op aanvraag. Deze hindernissen zijn doorgaans zwaarder en minder makkelijk te stapelen voor transport.

Download onze infobrochure voor een overzicht van de opties en bekijk enkele voorbeelden.

  Onze realisaties

  Filter:

  Reset
  AlGhazzawi (SA)
  Competitie Deluxe
  Kentucky Horsewear
  Competitie
  MaJa.Auction (DE)
  Grand-Prix
  De Sutter Naturally
  Competitie
  Elboreco
  Grand-Prix
  AUDI

  Maximale merkzichtbaarheid

  Laat uw merk opvallen met onze aangepaste hindernissen. Elk detail wordt ontworpen om de zichtbaarheid van uw merk te maximaliseren, voor optimale impact en herkenning.

  Passend voor elk budget

  Wij bieden oplossingen voor alle budgetten, van trainingstaanders tot op maat gemaakte 3D-hindernissen. Elk model biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en verzekert maximale merkexposure.

  Compleet ontzorgd met onze topservice

  Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, wij begeleiden u in elke stap. Bovendien nemen we ook de logistiek op ons – inclusief transport, opslag en restauratie – voor een volledige, zorgeloze service.

  Hoogwaardige productkwaliteit, Made in Belgium

  Al onze hindernissen worden met zorg geproduceerd in België. We combineren vakmanschap met de beste materialen om producten te creëren die niet alleen mooi en duurzaam, maar ook veilig zijn voor paard en ruiter.

  Een mooie hindernis voor uw merk.

  Samen creëren we de beste uitstraling. Neem contact en laat ons u begeleiden met onze expertise.