Hickstead, de thuisbasis van de Britse springsport.

Het All England Jumping Course, gerealiseerd door Douglas Bunn en geopend in 1960, is een van de meest beroemde springsportlocaties ter wereld. Het organiseert verschillende prestigieuze shows, waaronder de CSI 4* Hickstead Derby in juni, de CSIO 5* Royal International Horse Show in juli en de All England September Tour.

De vraag

Traditie is de som van succesvolle innovaties.

Authentiek en uniek zijn twee sleutelwoorden die meteen in gedachten springen bij het denken aan Hickstead. Dus de vraag was vrij eenvoudig: introduceer ons ontwerpen van onbetwiste oorsprong, geen kopieën, maar echte creaties. Een minimale vereiste zijn balken van 350 cm en bij voorkeur ook staanders die de omvang van het evenement dragen (letterlijk en figuurlijk).

Dit ook voor jouw event?

De oplossing

Groot, Gedurfd en Prachtig.

Voor een arena van dergelijke afmetingen (1,8 hectaren) heeft Hickstead obstakels nodig die niet alleen een sportieve uitdaging vormen voor de ruiters, maar ook de aandacht van het publiek trekken. Dat betekent heel breed en groot denken bij het ontwerpen van obstakels voor sponsors.

We raadplegen onze klanten uitgebreid om zo’n gedetailleerd mogelijk beeld te krijgen van het gewenste imago. Vervolgens controleren we altijd onze ideeën bij de parcoursbouwer voordat we overgaan tot productie. Voor transport van België naar het VK kunnen we gelukkig rekenen op een betrouwbare logistieke partner. Op deze manier vermijden we onnodige zorgen voor zowel de klant als de organisatie.

Sinds we in 2021 met Top Jumps werken, zijn we onder de indruk van hun efficiënte en effectieve service.

Kwaliteitsconstructie, duurzaamheid en praktisch denken komen naar boven bij het overwegen van nieuw ontworpen sprongen. We hebben lang en hard gezocht naar een leverancier die deze kwaliteiten kon evenaren – Top Jumps werd sterk aanbevolen door verschillende internationale parcoursbouwers, reputatie doet ertoe!

We aarzelen niet om gewaardeerde klanten en sponsors rechtstreeks in contact te brengen, om nieuwe en gedurfde ontwerpen te creëren, in lijn met de stijl en reputatie van Hickstead binnen een wereldwijde sportgemeenschap.

Simon Gaskin
Sponsorship & Marketing Manager, Hickstead Ltd., United Kingdom

Delen:

Realisaties

Meer van ons werk

Et ridiculus quisque auctor feugiat.

Et ridiculus quisque auctor feugiat.