Ons verhaal

Sinds onze oprichting in 2007, heeft Top Jumps zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige hindernissen voor de paardensport. In ons atelier in Kampenhout, centraal gelegen in België, ontwerpen en produceren we producten die zowel nationaal als internationaal een hoge appreciatie genieten voor hun kwaliteit en design.

Wat we zelf doen, doen we beter.

Doordat we de productie in eigen handen houden, hebben we controle over grondstoffen, het ontwerp en het volledige productieproces. Hierdoor kunnen we, snel en efficiënt, een ongeëvenaarde kwaliteit bieden voor training- en competitiehindernissen met een prachtige uitstraling.

Onze sterktes liggen in onze toewijding aan productkwaliteit, professionele begeleiding, uitgebreide voorraad en onberispelijke klantenservice.

Vragen over wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen met onze passie voor paarden, die we delen met onze klanten, zorgt dit voor een voortdurende groei en evolutie van springmateriaal en parcoursen.

Liesbeth, Managing Partner

Wijsheid door ervaring.

Door onze jarenlange ervaring en expertise in jumping en de paardensport in het algemeen bent u met Top Jumps als partner verzekerd van een betrouwbare leverancier die begrijpt hoe belangrijk kwaliteit is. Wij zijn hier om u te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren, van de eerste schets tot de laatste lik verf.

Welkom bij Top Jumps, waar kwaliteit, passie en vakmanschap samenkomen.

Uitmuntende kwaliteit

Kwaliteit, veiligheid en oog voor design staan voorop. Onze hindernissen zijn vervaardigd uit gepoedercoat aluminium en watervaste hardhouten platen, met verzonken schroeven en rondom gelaste naden voor extra stevigheid. Hierdoor zijn onze hindernissen niet alleen robuust en duurzaam, maar ook licht en hanteerbaar. De aandacht voor kleine details in onze producten, getuigt van onze toewijding aan kwaliteit.

Onberispelijke service

Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben we alle kennis in huis om u verder te helpen. Het creatieve team denkt graag met u mee, biedt flexibele oplossingen binnen uw budget en houdt rekening met uw timing of deadline. Ook opslag en restauratie van uw gepersonaliseerde hindernis behoort tot de mogelijkheden. Dat vele klanten ons “carte blanche” geven in het uitwerken van hun voorstel, doet ons dan ook enorm veel plezier.

Uitgebreide voorraad

Ons 1500 m2 groot magazijn zorgt ervoor dat we steeds een ruime keuze aan hindernismasteriaal op voorraad hebben. Dit betekent dat we u snel kunnen helpen en dat u nooit lang hoeft te wachten. Een “candyshop” voor de ruiter dat zeker een bezoekje waard is! Daarnaast hebben wij de nodige logistieke expertise om uw nieuwe hindernissen vlot geleverd te krijgen.

Onze waarden

Passie voor het vak

Onze betrokkenheid bij de paardensport combineert rationeel vakmanschap en passionele energie, resulterend in producten van topkwaliteit.

Trots op wat we doen

Bij Top Jumps zijn we trots op elke hindernis die we vervaardigen. Gepersonaliseerde hindernis, een huurparcours op maat, een dagelijkse trainingset bij u thuis? De combinatie van het kleurenpallet, de materiaalkeuze, het ontwerp en de uitstraling … alles moet kloppen.

Liefde voor de sport

We zijn blij om één van de schakels te zijn in een sport die ons week na week kippenvel, daverende tribunes, luid applaus en intense momenten van vreugde en ontroering bezorgd.

Ja, ik leer jullie graag beter kennen.

Bezorg mij meer informatie.