Onze werkwijze

Welkom bij TopJumps, waar we trots zijn op onze werkwijze en toewijding aan het leveren van hoogwaardige hindernissen voor de paardensport. Vanaf het allereerste contact staan we klaar om u persoonlijk te begeleiden en uw visie werkelijkheid te laten worden. Met onze expertise, kwaliteitsmaterialen en vakmanschap creëren we hindernissen die voldoen aan uw wensen en de hoogste normen. Ontdek hoe ons unieke proces een verschil kan maken in uw paardensportervaring.

Grondstoffen en materialen

Bij TopJumps hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze grondstoffen, omdat dit de basis vormt voor duurzame en hoogwaardige hindernissen. Onze sprongen bestaan hoofdzakelijk uit twee essentiële componenten: aluminium en hout.

Waar maken wij het verschil?

1

Ontwerp en begeleiding

Door te luisteren en de juiste vragen te stellen, weten waar de klant echt naar op zoek is.  Onze uitgebreide stock biedt dan ook vaak meteen een oplossing.  Zo niet wordt er voor de klant een ontwerp gemaakt door onze in-house designer.

1

2

2

Kruishout balken

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit kruishout balken.  Om er voor te zorgen dat het hout stabieler blijft, ondergaan onze balken een speciaal oven droogproces.  Balken worden manueel geschilderd met primer en 2 lagen lak waarna de kleurpatronen gezet worden.

3

Aluminium vleugels

Top Jumps kiest bewust voor een basis in aluminium in plaats van hout. Het aluminium biedt duurzaamheid en voorkomt problemen zoals rotting, verkleuring en vervorming die kunnen optreden bij houten materialen in vochtige omstandigheden zoals bij eb- en vloedpistes of overvloedige besproeiing.

3

4

4

Stevige constructie

Onze aluminium profielen worden rondom aan elkaar gelast (NIET gepuntlast) voor extra stevigheid. Het aluminium wordt eerst gezandstraald en vervolgens gecoat voor een optimale kleurhechting. De voeten van staanders en onderzetstukken zijn verstevigd met dikkere aluminium profielen, waardoor ze beter bestand zijn tegen impact. De voeten worden afgewerkt met stevige PVC neuzen, terwijl de bovenkanten van de profielen zijn voorzien van PVC doppen.  Alle profielen hebben afgeronde hoeken voor een aangenamere grip.

5

Hardhouten platen

Wat betreft het plaatmateriaal gebruiken we uitsluitend watervaste hardhouten platen.  Deze zijn bestand tegen vocht en weersinvloeden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in pistes die vaak gesproeid worden of eb/vloed.  Ze bieden duurzaamheid en stabiliteit waardoor onze hindernissen lang meegaan.

5

6

6

Verf en afwerking

Wij gebruiken steeds een elastische acrylaat verf op waterbasis.  Deze beschermt het hout tegen weersinvloeden (zon en regen) en is goed afwasbaar. Bij het spuiten van plaatmateriaal houden wij nauwlettend de verfdikte in de gaten.
Schroeven worden steeds toegestopt zodat deze niet meer zichtbaar zijn.

Bij TopJumps volgen we een zorgvuldig productieproces dat resulteert in hoogwaardige hindernissen die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Levering of afhaling

We begrijpen het belang van een soepele levering of afhaling van uw materialen. We bieden een uitgebreide service aan om u volledig te ontzorgen.

Ons team staat klaar met zowel eigen transport of externe transporteurs om de materialen op uw gewenste locatie te leveren. U kunt er ook voor kiezen om de materialen zelf af te halen in ons atelier te Kampenhout.

We zorgen ervoor dat uw hindernismateriaal op tijd en in perfecte staat bij u terechtkomt, zodat u meteen aan de slag kunt.

Klantentevredenheid

Maximale klantentevredenheid, daar gaan we voor. We hebben het voorrecht om met vele enthousiaste klanten samen te werken. Niets maakt ons blijer dan positieve feedback en enthousiaste reacties op onze hindernissen. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze pagina met realisaties en zelf de tevredenheid van onze klanten te ontdekken.

Partnership

Bij TopJumps streven we ernaar om de beste partner te zijn voor al uw behoeften op het gebied van hindernismateriaal. Onze tevreden klanten omvatten niet alleen professionele stallen, gepassioneerde ruiters en beginnende sporters, maar ook marketingafdelingen van grote bedrijven en organisatoren van evenementen.

Met onze hoogwaardige producten, uitgebreide service en toegewijde klantondersteuning zorgen we ervoor dat uw merk en evenement de maximale zichtbaarheid en impact krijgen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Top Jumps uw paardensportervaring naar nieuwe hoogten kan brengen.