Een thuis voor gelukkige paarden

Bourne Hill Stables is een elite-niveau privé stal in Horsham, West Sussex en de thuisbasis van de internationale amazone Jane Annett en haar partner Roland Standley (directeur van Apex Car Rental UK).

Na een grote herontwikkeling van hun terrein in 2017 hebben ze nu een van de meest exclusieve paardensportarena’s van het Verenigd Koninkrijk. En voor de hindernissen in zowel de zand- als de graspiste wilden ze niets minder dan dat.

Een samenwerking tussen Bourne Hill Stables en haar leveranciers leidde tot een reeks gepersonaliseerde sprongen, aangevuld met competitie staanders en alle accessoires die nodig zijn voor een volledig parcours.

De vraag

Kwaliteit wordt onthouden, lang nadat de prijs vergeten is

Door de jaren heen hebben Top Jumps en Bourne Hill Stables contact gehouden, wat resulteerde in een solide band tussen een trouwe klant en een producent die net dat stapje verder gaat.

Begin 2024 waren Jane en Roland op zoek naar een vernieuwing van hun hindernismateriaal. De laatste is gepassioneerd door motorsport, meer in het bijzonder Formule 1, en Star Wars en daagde hun groom uit om met een aantal prachtige “out of the box” ontwerpen te komen. Bovendien had hij een aantal zeer specifieke ideeën voor 3D-sprongen, zoals verkeerslichten, de Smurfen, enz.
Daarnaast waren ze op zoek naar trainingsmateriaal om door te verkopen aan collega ruiters in het Verenigd Koninkrijk.

Dit ook voor jouw event?

De oplossing

Als jij het kunt dromen, kunnen wij het maken

Bij Top Jumps staan we altijd te popelen om een 3D computerontwerp tot leven te zien komen in ons productiemagazijn. Ons team was dus extra gemotiveerd om deze uitdagende sprongen te gaan produceren. Onnodig te zeggen dat iedereen erg enthousiast was toen ze werden tentoongesteld op de heilige grond van Bourne Hill Stables.

We zijn meer dan blij dat we ontelbare uren aan deze blikvangers hebben besteed en we voelden ons tot het uiterste uitgedaagd in het creëren van unieke balkenontwerpen die erbij passen.

Nieuwe sponsors (zoals Aston Martin en Coppard) en trouwe sponsors (zoals Apex Car Rental en The Billy Stud) hebben ook deze keer hun bijdrage geleverd. Voor hen creëerden we een nieuwe hindernis die samen met de anderen een prachtig geheel vormt.

Voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs is Bourne Hill de gastheer voor trainingssessies voor het team van de Verenigde Arabische Emiraten (met William Funnel als chef d’equipe).

We hebben Liesbeth en haar team altijd erg professioneel en prettig in de omgang gevonden.

Als hun hindernissen geleverd worden, sta ik gewoon versteld van de kwaliteit van hun vakmanschap, vooral als het gaat om het verwezenlijken van een idee. Wat voor mij de doorslag gaf om opnieuw bij hen te bestellen, was de staat waarin onze vorig materiaal zich bevond: ze waren in geweldige staat, bijna als nieuw. We wisten dat we een geweldige hindernis leverancier hadden gevonden wiens product de tand des tijds echt kan doorstaan.

Roland Standley