Een win-win voor beide partijen.

Verschillende leveranciers en klanten van de manege waren meteen bereid om een hindernis te laten maken. Wij namen met alle partijen contact op en begeleidden hen door het traject van ontwerp tot levering.

De vraag

Verschillende gepersonaliseerde hindernissen vormen een parcours.

Op de nieuwe springpiste was een parcours nodig. De eigenaar ging daarom op zoek naar sponsors en vond deze al snel bij leveranciers, maar ook bij klanten. Een win-win voor beide partijen.

Dit ook voor jouw manege?

De oplossing

Een oplossing voor ieders budget.

We kregen van de eigenaar alle logo’s door. Toch nemen we altijd even rechtstreeks contact op met de sponsor. Het praat makkelijker als het over een ontwerp gaat, je moet kunnen aanvoelen wat hij verwacht en belangrijk vindt.

Als je goed luistert is het vaak van het eerste ontwerp bingo! Op zeer korte tijd werden alle ontwerpen gerealiseerd en was alles klaar tegen de eerste wedstrijd. Ook tijdens weekdagen stelt Manege De Mustang de piste beschikbaar voor verhuur, verschillende ruiters maken hier dankbaar gebruik van.

Wij hebben de afspraken met onze sponsors gemaakt en vanaf dan nam Top-Jumps het van ons over.

Op een tijdspanne van 2 maand hadden wij een volledig parcours samen. Het is super om te zien hoe veel professionele ruiters nu ook de weg vinden naar onze accommodatie om te komen trainen. Het mooi parcours in onze piste is toch echt wel een trekpleister geworden.

Dorien Vandaele
Eigenaar Manege De Mustang, België

Delen:

Realisaties

Meer van ons werk

Et ridiculus quisque auctor feugiat.

Et ridiculus quisque auctor feugiat.