This is not an event, this is an experience.

Deze buitengewone drie weken durende ervaring biedt het ultieme zomeruitje: paardensport op wereldniveau, uitstekende gastvrijheid en uniek entertainment.

Bekende en minder bekende ruiters geven het beste van zichtzelf in verschillende klassen met als hoogtepunten de CSIO5* Rolex Grand Prix en de CSIO5* Nations Cup.

De toegang is gratis voor iedereen en bezoekers kunnen de Lifestyle Village verkennen en kennismaken met talloze standhouders. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met heel wat leuke activiteiten voor hen.

De vraag

The focus is world-class.

Voor 3 wedstrijd pistes, evenveel inspring pistes en een clear round parcours gaat de organisatie van Knokke Hippique op zoek naar één leverancier die alles in huis heeft om henzelf zoveel mogelijk te ontzorgen.

Om de ervaring compleet te maken, werkt Knokke Hippique steeds met een moodboard van waaruit de look & feel voor het evenement ontstaat. Het materiaal voor de “Zoute Plage” piste wordt dan ook steevast ontworpen vanuit dezelfde kleuren en patronen.

Dit ook voor jouw event?

De oplossing

Work until your idols become your rivals.

De voorbereiding van één van de grootste events uit ons land vraagt enkele maanden voorbereiding, zo ook voor ons. Al in januari wordt er een eerste keer samengezeten om de grote lijnen te bespreken.

Voor de hoofdpiste gaan we effectief hindernissen ontwerpen in de kleuren of patronen van het moodboard. De andere twee pistes worden voorzien van ons standaard verhuur materiaal. Het clear round parcours krijgt een gloednieuwe training set die nadien te koop wordt aangeboden.

Wanneer het dan eindelijk zo ver is, vertrekken meerdere trailers richting zee. Het materiaal wordt zodanig opgesplitst dat het pistepersoneel vlot aan de slag kan. Bovenop de gebruikelijke accessoires leveren we ook balkenwagens en platte wagens zodat het verbouwen efficiënt en snel kan gebeuren.

Tot slot rekent de organisatie ook voor sponsor hindernissen op ons.

 

Delen:

Realisaties

Meer van ons werk

Et ridiculus quisque auctor feugiat.

Et ridiculus quisque auctor feugiat.