Hindernismateriaal

Ontdek onze kwalitatieve hindernismaterialen, ontworpen voor stallen, organisaties en individuele ruiters. Onze trainingvleugels en competitiestaanders zijn duurzaam, elegant en gebruiksvriendelijk. Kies voor TopJumps, je duurzame partner in de paardensport.

Begeleiding van ontwerp tot realisatie

Met onze uitgebreide ervaring staan we klaar om zowel professionele stallen als beginnende ruiters te ondersteunen bij elke stap, van het ontwerpproces tot de daadwerkelijke realisatie. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en doelen heeft, en met onze expertise kunnen we de juiste richting bieden om het beste resultaat te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar een hindernisopstelling die perfect past bij uw trainingsdoelen, of een individuele ruiter bent die de ideale trainingsomgeving wil creëren, wij zijn er om u te begeleiden. Ons team staat klaar om te luisteren, te adviseren en samen met u te werken aan het realiseren van uw visie. Bij Top Jumps streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Meteen beschikbaar, snel geleverd

We houden steeds een ruime voorraad aan van alle types hindernissen in verschillende modellen en kleuren. Onze klanten genieten van het feit dat veel hindernissen direct leverbaar zijn, waardoor ze snel ingezet kunnen worden voor trainingen en evenementen.

Bovendien beschikken we over eigen vrachtwagens, wat snelle en betrouwbare levering mogelijk maakt. Met onze ruime voorraad zorgen we ervoor dat u altijd snel en efficiënt geholpen wordt, zodat u zich kunt concentreren op uw sport.

Makkelijk hanteerbaar, duurzaam ontworpen

Onze staanders worden opgebouwd uit aluminium profielen en watervaste hardhouten platen. De aluminium profielen worden rondom rond aan elkaar gelast (ipv gepuntlast) wat zorgt voor meer stevigheid. Daarenboven zijn ze afgerond waardoor ze een aangenamere grip hebben. Doordat het aluminium eerst gezandstraald en vervolgens gecoat wordt, hecht de kleur beter.

Het aluminium van de voeten van de staanders en onderzetstukken is verstevigd (dikkere aluminium) waardoor er minder snel blutsen ontstaan (nadat er bijvoorbeeld een balk op valt). De voeten worden afgewerkt met PVC neuzen en ook bovenaan worden de aluminium profielen voorzien van PVC doppen.

Hoogwaardige en betrouwbare productie

In onze productie streven we naar ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid in ons hindernismateriaal. Onze balken zijn vervaardigd uit kruishout, waardoor droogtescheuren worden voorkomen. Ze ondergaan een speciaal oven droogproces om kromtrekken te minimaliseren.

Onder de kleurrijke afwerking, die we aanpassen aan uw logo, bevinden zich 1 laag primer en 2 lagen lak. Elke balk wordt met de hand geschilderd om een nauwgezette dekkingscontrole te waarborgen. De elastische acrylaat topcoat op waterbasis beschermt het hout tegen weersinvloeden, zoals zon en regen, en zorgt voor waterafstoting.

Realisaties

Ontdek onze realisaties

De beste productkwaliteit

Bij TopJumps streven we naar de hoogste productkwaliteit. Onze hindernissen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig ontworpen om duurzaamheid en gebruiksgemak te bieden. Ze zijn niet alleen robuust en hanteerbaar, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met onze producten kunt u vertrouwen op een langdurige investering die voldoet aan uw eisen en verwachtingen.

Begeleiding van ontwerp tot realisatie

Wij geloven in persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Ons ervaren team staat klaar om uw visie te begrijpen en u te ondersteunen bij het creëren van hindernismateriaal dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ruime voorraad

Met onze ruime voorraad kunnen we snel aan uw behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar trainingsmateriaal of competitiehindernissen, wij hebben een breed assortiment op voorraad. Dit stelt ons in staat om snelle levering te bieden, zodat u uw hindernismateriaal direct kunt gebruiken en aan de slag kunt gaan.

Voor elk budget

We begrijpen dat elk budget anders is. Daarom bieden wij oplossingen voor elk uitdaging, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu een professionele stal runt of een beginnende ruiter bent, wij zorgen ervoor dat u hoogwaardig hindernismateriaal kunt verkrijgen dat binnen uw budget past.

Haal het beste uit uw hindernismateriaal.

Samen bereiken we het beste ontwerp, geproduceerd met topmaterialen. We begeleiden je doorheen het proces.